Ilford

Filmit

Ilford mustavalkofilmit

ILFORD filmit ovat erittäin korkealuokkaisia ja niin harrastajien kuin ammattilaistenkin arvostamia. Laaja filmivalikoima takaa sen että jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy oikea ILFORD mustavalkofilmi.

Pan F Plus 50: Hidas, erittäin hienorakeinen ja pankromaattinen, perinteisen raeteknologian filmi mainos- ja reprokäyttöön. Suositeltavat kehitteet: ID-11 ja Perceptol. Filmikoot: Kinofilmi ja 120-rullafilmi.

FP4 Plus 125: Keskiherkkä, sävyalaltaan laaja, hienorakeinen, pankromaattinen, keskiherkkä perinteisen raeteknologian filmi, joka alun perin suunniteltiin muoto- ja mainoskuvaukseen. Erinomainen yleisfilmi. Laaja valotus- ja kehitysvara. Suositeltavat kehitteet ID-11 / Microphen / Perceptol ja Ilfosol S. Filmikoot : Kinofilmit, 120-rullafilmi ja yleisimmät laakafilmikoot

HP5 Plus 400: Herkkä, hienorakeinen ja pankromaattinen filmi yleiskäyttöön. Ihannefilmi lehti- ja luontokuvaukseen. Laaja valotus- ja kehitysvara, hyvät prässäysominaisuudet. Suositeltavat kehitteet: ID-11 / Ilfosol S ja Microphen. Filmikoot : Kinofilmit, 120-rullafilmi ja yleisimmät laakafilmikoot.

Delta 100 Professional: Pankromaattinen Delta-raeteknologian yleiskäyttöön tarkoitettu filmi, jossa erittäin terävä lopputulos. Suositeltavat kemiat: ID11, Ilfotec HC, Ilfotec LC29. Filmikoot : Kinofilmit, 120-rullafilmi ja yleisimmät laakafilmikoot.

Delta 400 Professional: Pankromaattinen Delta-raeteknologian yleiskäyttöön tarkoitettu filmi, joka on herkkyyteensä nähden hienorakeinen ja terävä.Suositeltavat kemiat: ID11, Ilfotec HC, Ilfotec LC29. Filmikoot: Kinofilmit ja ja 120-rullafilmi.

Delta 3200 Professional: Superherkkä filmi, joka on prässättävissä. Suositeltavat kemiat: Ilfotec HC, Ilfotec LC29. Filmikoot: Kinofilmi ja 120-rullafilmi

XP2 Super 400: Väriemulsiotekniikkaan perustuva, terävä ja lähes rakeeton filmi yleiskäyttöön. Kehitysmenetelmä: C41. Voidaan kehityttää väriminilabbiksissa. Filmikoot: Kinofilmit ja 120-rullafilmi

Ilford mustavalkotuotteista saat tietoa: www.ilfordphoto.com