Datacolor

Värienhallinta ammattilaisille ja vaativille harrastajille

Spyder5 kalibrointilaitteet

Spyder5
Spyder5

Oikeat värit ovat valokuvaajille ja suunnittelijoille elintärkeitä. Kalibroimaton näyttö voi tuottaa odottamattomia tuloksia. Näyttöt ovat erilaisia ja niiden värit muuttuvat näyttöjen ikääntyessä. Spyder5 tekee kalibroinnista yksinkertaista ja mahdollistaa todelliset värit myös näytöllä.

Kun otat, muokkaat ja tulostat kuvia työssäsi tai kotona, voit luottaa täsmälliseen värien toistoon käyttäessäsi Datacolor Spyder -värienhallintatuotteita.

Datacolor Spyder -sarjasta löytyvät ratkaisut kuvaustilanteen värienhallinnasta monitorien kalibrointiin ja tulostimien profilointiin kohtuullisella hinnalla.

Spyder5Express

Spyder5ExpressSpyder5Express kalibroin nimensä mukaisesti näytöt nopeasti. Todella helppokäyttöinen ohjelmisto MAC ja PC tietokoneille. Se on suunniteltu valokuvauksen harrastajille jotka haluavat yksinkertaisen kalibrointiratkaisun monitorien väreille.

Spyder5Pro

Spyder5ProEdistyneille valokuvaajille ja suunnittelijoille jotka haluavat monipuolisen ja kehittyneen väritarkan kalibrointiratkaisun. Spyder5Pro voi olla ammattilaisen ensiaskel värienhallintaan tai erinomainen valinta vaativalle harrastajalle. Se kalibroi tarkasti LCD- sekä kannettavien tietokoneiden näytöt. Neljä gamma vaihtoehtoa ja neljä värilämpötilavaihtoa.

Spyder5Elite

Spyder5EliteSpyder5Elite on suunniteltu ammattivalokuvaajia ja studioita varten sekä kalibroinnin perfektionisteille jotka haluavat täydellisen kontrollin väritarkkaan työnkulkuun.

Spyder5Studio

Spyder5StudioSpyder5Studio on täydellinen kokonaisratkaisu, jonka avulla hallitset värit kuvaustilanteesta valmiisiin tulosteisiin. Spyder5Studio sisältää menestyneet SyderCuben ja Spyder5Eliten sekä SpyderPrint spektrokolorimetriin tulostimen profilointiin. Tulostusprofiilien luonti onnistuu helposti ja saat näytön mukaisia ammattitasoisia tulosteita.

Datacolor Spyder ratkaisut kameroille

Oikeilla apuvälineillä kameroiden ja objektiivien ominaisuuksista saadaan kaikki irti. Värienhallinta voidaan aloittaa jo kuvaustilanteessa. Myös työnkulkua voidaan nopeuttaa oikeilla ja helppokäyttöisillä ratkaisuilla.

SpyderCube

SpyderCubeSpyderCube on paljon enemmän kuin pelkkä harmaakortti. Se auttaa ja nopeuttaa valokuvaajia määrittämään valkotasapainon, valotuksen sekä optimaalisen huippuvalojen ja tummanpään toiston.

SpyderCheckr 24 ja SpyderCheckr

SpyderCheckrSpyderCheckr 24 ja SpyderCheckr mahdollistavat kameroiden värikalibroinnin sekä valkotasapainon säädön. Näiden avulla RAW-kuvista saadaan väreiltään tarkkoja ja yhdenmukaisia.

SpyderLensCal

SpyderLenscalSpyderLensCal tarjoaa nopean ja luotettavan menetelmän tarkistaa kameran/objektiivin tarkennuksen paikkaansa pitävyys. Monissa kameroissa on myös tarkennuksen hienosäätömahdollisuus, johon voi tallentaa korjatut säätöarvot. Tämä laite on kompakti, kevyt ja kestävä. Sen voi asettaa pöydälle tai jalustalle.

Spyder5Capture Pro

Spyder5Capture ProSpyder5Capture Pro sisältää alumiinilaukkuun pakattuna seuraavat tuotteet: SpyderLensal, SpyderCube, SpyderCheckr ja Spyder5Elite

Lue lisää tuotteista: www.datacolor.com