Epson Sublimaatiotulostimet ammattilaisille

Surecolor SC-F500
Surecolor SC-F500

Dye-sublimaatiotulostimella voi tulostaa monenlaisiin pintoihin: mukeihin, tyynyihin, verhoon, banneri- tai lippukankaisiin, materiaaleihin, joissa on polyesterikangasta. Periaate on yksinkertainen: teksti ja/tai kuvat tulostetaan siirtopaperille, joka sijoitetaan polyesterikankaan päälle. Nämä puristetaan voimakkaasti yhteen ja kuumennetaan, mikä aiheuttaa sen, että lopputulos siirtyy polyesterikankaan päälle. Tämä tuo monia mahdollisuuksia: väri-, kangas- ja muotoiluvaihtoehtojen mukauttamista jatkuvasti muuttuviin kuluttajien vaatimuksiin.

Epson sublimaatiotulostin SureColor SC-F500

SureColor SC-F500 on Epsonin ensimmäinen 24 tuuman sublimaatiotulostin, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä laajentamaan tuotevalikoimaansa.

Surecolor SC-F500
Surecolor SC-F500

Olipa kyse painettujen puhelimien kuorien, mukien, hiirimattojen, t-paitojen tai tyynyjen tuotannosta, SC-F500 tarjoaa pienyrityksille lyhyitä toimitusaikoja, luotettavuutta ja edullisia kokonaiskäyttökustannuksia (TCO), eikä laitteen käyttöönotto, käyttö tai ylläpito edellytä asiantuntijan tietämystä. Tämä sublimaatiotulostin on suunniteltu helppokäyttöisyyttä, tuottavuutta ja tehokkuutta ajatellen, jotta yritykset pystyvät toimimaan joustavasti ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Epson SureColor SC-F500 yleiskuvaus

SC-F500 on suunniteltu laajentamaan liiketoimintamahdollisuuksia lahjojen ja mainostarvikkeiden laadukkaalla tulostuksella.

Parannettua tuottavuutta

Epsonin uudelleentäytettävä musteratkaisu (140 ml:n mustepullot) helpottaa uudelleentäyttöä, eikä se edellytä asiantuntijan tietämystä – voit täyttää säiliöt jopa tulostuksen aikana. Näin yritykset voivat pitää laitteet toiminnassa entistä pidempään ja siten vähentää käyttökatkojen määrää. Surecolor SC-F500 musteet

Helppokäyttöinen

Epsonin tekniikat ovat helppokäyttöisiä ja erittäin intuitiivisia. Tulostimessa on 4,3 tuuman kosketusnäyttö, Wi-Fi-yhteys ja automaattinen materiaalin vaihtotoiminto, joiden ansiosta tulostimen käyttö ja ylläpito sujuu myös muiden kuin asiantuntijoiden toimesta.

Epsonin täydellinen ja kokonaisvaltainen tulostusratkaisu

Epsonin tulostintuotteet on suunniteltu toimimaan saumattomasti keskenään. Tarjoamme täydellisen ratkaisun, joka sisältää Epsonin musteet, paperit, ohjelmistot – ja tietysti SC-F500-tulostimen.

Ominaisuuksia

  • Täytettävät mustesäiliöt: 140 ml:n mustepulloja voidaan käyttää myös tulostettaessa.
  • Pölynkestävä rakenne: Estää suutintukoksista johtuvat virhetulosteet tai aikaa vievät puhdistusjaksot.
  • Automaattinen vaihto materiaalien välillä: Vaihda helposti arkin ja rullapaperin välillä.
  • Wi-Fi-yhteys: Tämä on Epsonin ensimmäinen sublimaatiotulostin, jossa on tämä käyttöä helpottava toiminto.
  • Työkalu tulostuskustannusten hallintaan: Helppokäyttöinen ohjelmisto tulostuskustannusten tarkkaa laskentaa varten.

Epson SureColor SC-F500 tuote-esite...
Epson SureColor SC-F500 tuotetiedot...

Epson SureColor SC-F500 video