COKIN
DATACOLOR
EIZO
EMBLEM
EPSON
FOTO GREY
HAHNEMÜHLE

HARMAN
HUOLTO
ILFORD
ILFORD Photo
MUUT
PATERSON
SPYDER
YELLOW MOON
 

Hahnemühle Digital FineArt tulostusmateriaalit

Hahnemühle on on valmistanut paperituotteita jo yli 425 vuoden ajan, ja tänäkin päivänä Hahnemühle tunnetaan korkealuokkaisista taide- ja tulostuspapereista.

Korkean laadun ja innovatiivisen tuotekehittelyn ansiosta TIPA on valinnut Hahnemühlen paperin jo kolmesti vuoden parhaaksi Fine Art tulostuspaperiksi. Vuonna 2005 palkittiin koko Hahnemühle Digital FineArt -sarja parhaana FineArt tulostuspaperina. Hahnemühle Photo Rag Pearl 320 on valittu TIPA:n toimesta vuoden 2007 parhaaksi Fine Art -tulostuspaperiksi.  TIPA valitsi Hahnemühle Photo Rag Baryta 315 parhaaksi Fine Art tulostuspaperiksi 2009.

Hahnemühle paperivalikoima on laaja niin pintojen kuin paksuuksienkin suhteen. Tulostuspapereita löytyy arkkeina aina A4:stä A0+ kokoon asti. Rullamateriaaleja löytyy 13 tuumasta (32,9 cm) 64 tuuman levyisiin rulliin saakka.

Hahnemühlen valikoimasta löytyy myös suoja spray, jonka avulla tulosteiden säilyvyys voidaan maksimoida. Gallerie Wraps korvaa vanhanaikaiset kiilakehykset uudella helpolla tavalla pingottaa canvas. Hahnemühle Gallerie Wraps systeemiä voidaan käyttää myös monien paperien kanssa.

Lisää tietoa Hahnemühlen tulostuspapereista saat tehtaan omilta sivuilta:

Hahnemühle Digital FineArt

 

 

 

Hahnemühle Digital ineArt esite (PDF)...
Hahnemühle Digital FineArt Collection

TIPA 2005 Hahnemühlelle

 

Suomen Interfoto Oy, puh. 010 3288 999 email: interfoto@interfoto.fi